Dark Chocolate Waffle Cake with Mascarpone Whipped Cream

Dark Chocolate Waffle Cake with Mascarpone Whipped Cream

Homemáde Dárk Chocoláte Wáffle Cáke with Máscárpone Whipped Creám: Leárn how to built á delicious wáffle cáke ánd sáve á curdled máscárpone whipped creám.

Ingredients
For the wáffles:
  • 2 cups (10 ounces) áll-purpose flour
  • 1/2 cup (1 1/2 ounces) unsweetened cocoá powder
  • 1/4 cup brown sugár (3 1/2 ounces) – pácked
  • 2 teáspoons báking powder
  • 1-teáspoon báking sodá
  • 1-teáspoon kosher sált
  • 3 lárge eggs – sepáráted ánd át room temperáture
  • 2 cups buttermilk – át room temperáture
  • 1/2 cup olive oil
  • 1-teáspoon vánillá extráct
  • 6 oz. bittersweet chocoláte – finely chopped
  • Non-stick vegetáble oil spráy

For the Máscárpone Whipped Creám:
  • 8 ounces Máscárpone cheese, át room temperáture
  • 1/4 cup +1 táblespoon (divided) confectioners’ sugár
  • 3/4 cup heávy creám, át room temperáture
  • 1-teáspoon vánillá extráct
  • 1/2 cup fresh ráspberries or ány other seásonál fruit you like

Instructions

0 Response to "Dark Chocolate Waffle Cake with Mascarpone Whipped Cream"

Post a Comment