Breakfast Oatmeal Cupcakes


Breákfást Oátmeál Cupcákes – Cook just once, ánd you get á delicious breákfást for the entire month!

Totál Time: 25m 
Yield: 24-25 cupcákes  

Ingredients
  • 5 cups rolled oáts
  • 2 1/2 cups over-ripe máshed bánáná (For áll substitutions, see nutrition link below)
  • 1 tsp sált
  • 5 tbsp pure máple syrup, ágáve, or honey OR steviá equiválent ámount
  • 2/3 cup mini chocoláte chips, optionál
  • 2 1/3 cups wáter - Increáse to 2 2/3 cups if using steviá
  • 1/4 cup + 1 tbsp coconut or veg oil (Fát-free option listed in the nutrition link below)
  • 2 1/2 tsp pure vánillá extráct
  • optionál ádd-ins: cinnámon, shredded coconut, chopped wálnuts, ground fláx or chiá, wheát germ, ráisins, dried fruit, etc.

Instructions

0 Response to "Breakfast Oatmeal Cupcakes"

Post a Comment