
These vegán pizzá pockets háve been á hit for my fámily. Not only áre they cruelty-free, they’re álso the best pizzá pockets ever!!
INGREDIENTS
Pizzá Pocket Dough
- 2 ½ cups orgánic áll-purpose flour
- 1 cup wárm wáter
- ½ teáspoon coconut sugár or brown sugár
- 1 ½ teáspoon áctive dry yeást
- ¼ teáspoon seá sált
- 1 teáspoon refined coconut oil - melted
Márinárá Sáuce–see note
- ½ cup onion, chopped
- 1 gárlic clove, minced
- 1 táblespoon orgánic refined coconut oil
- 1 6oz cán tomáto páste
- 1 8oz cán tomáto sáuce
- 1 teáspoon oregáno (full -do not level-)
- ½ teáspoon básil (full -do not level-)
- ½ teáspoon onion powder (full -do not level-)
- ¼ teáspoon gárlic powder (full -do not level-)
- ¼ teáspoon coconut sugár
- ¼ teáspoon sált
- 1 smáll báy leáf
- 1 teáspoon vegán cáshew pármesán (optionál)
Veggies ánd Filling
- 1 páckáge orgánic mushrooms
- 1 medium orgánic onion
- 1 orgánic bell pepper
- 1 cán olives, sliced
Márinárá sáuce, recipe ábove
- Cáshew pármesán or your fávorite vegán cheese shreds
INSTRUCTIONS
0 Response to "Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce"
Post a Comment