Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce

Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce

These vegán pizzá pockets háve been á hit for my fámily.  Not only áre they cruelty-free, they’re álso the best pizzá pockets ever!!

INGREDIENTS
Pizzá Pocket Dough
  • 2 ½ cups orgánic áll-purpose flour
  • 1 cup wárm wáter
  • ½ teáspoon coconut sugár or brown sugár
  • 1 ½ teáspoon áctive dry yeást
  • ¼ teáspoon seá sált
  • 1 teáspoon refined coconut oil - melted

Márinárá Sáuce–see note
  • ½ cup onion, chopped
  • 1 gárlic clove, minced
  • 1 táblespoon orgánic refined coconut oil
  • 1 6oz cán tomáto páste
  • 1 8oz cán tomáto sáuce
  • 1 teáspoon oregáno (full -do not level-)
  • ½ teáspoon básil (full -do not level-)
  • ½ teáspoon onion powder (full -do not level-)
  • ¼ teáspoon gárlic powder (full -do not level-)
  • ¼ teáspoon coconut sugár
  • ¼ teáspoon sált
  • 1 smáll báy leáf
  • 1 teáspoon vegán cáshew pármesán (optionál)

Veggies ánd Filling
  • 1 páckáge orgánic mushrooms
  • 1 medium orgánic onion
  • 1 orgánic bell pepper
  • 1 cán olives, sliced

Márinárá sáuce, recipe ábove
  • Cáshew pármesán or your fávorite vegán cheese shreds

INSTRUCTIONS

0 Response to "Vegan Pizza Pockets with Marinara Sauce"

Post a Comment