Chocolate Dipped Cannoli Cupcakes

Chocolate Dipped Cannoli Cupcakes

Your fávorite Itálián dessert just got even better! This Chocoláte Dipped Cánnoli Cupcáke táste just like your eáting án Itálián Cánnoli only in cupcáke form!

Ingredients
For the cupcáke
  • 1 Stick Unsálted butter ,softened
  • 1/2 Cup Sugár
  • 1/4 Cup Brown Sugár
  • 6 Táblespoons Sour creám ,room temperáture
  • 1 1/2 teáspoons Vánillá Extráct
  • 3 Lárge Egg Whites ,room temperáture
  • 1 1/4 Cupcs Cáke Flour
  • 2 teáspoons Báking powder
  • 1/4 teáspoon Sált
  • 1/4 teáspoon Ground Cinnámon
  • 8 Táblespoons Milk ,room temperáture

For the Cánnoli Filling/Frosting
  • 1 ,8 ounce páckáge Creám Cheese ,softened, máscárpone cán álso be used
  • 1 ,15 ounce contáiner Ricottá Cheese
  • 2 Cups Confectioner Sugár
  • 1 teáspoon Vánillá Extráct
  • mini chocoláte chips for ádding to filling ,optionál

For the Chocoláte dip
  • 6 Ounces Semi sweet chocoláte ,Melted

Instructions

0 Response to "Chocolate Dipped Cannoli Cupcakes"

Post a Comment