Your fávorite Itálián dessert just got even better! This Chocoláte Dipped Cánnoli Cupcáke táste just like your eáting án Itálián Cánnoli only in cupcáke form!
Ingredients
For the cupcáke
- 1 Stick Unsálted butter ,softened
- 1/2 Cup Sugár
- 1/4 Cup Brown Sugár
- 6 Táblespoons Sour creám ,room temperáture
- 1 1/2 teáspoons Vánillá Extráct
- 3 Lárge Egg Whites ,room temperáture
- 1 1/4 Cupcs Cáke Flour
- 2 teáspoons Báking powder
- 1/4 teáspoon Sált
- 1/4 teáspoon Ground Cinnámon
- 8 Táblespoons Milk ,room temperáture
For the Cánnoli Filling/Frosting
- 1 ,8 ounce páckáge Creám Cheese ,softened, máscárpone cán álso be used
- 1 ,15 ounce contáiner Ricottá Cheese
- 2 Cups Confectioner Sugár
- 1 teáspoon Vánillá Extráct
- mini chocoláte chips for ádding to filling ,optionál
For the Chocoláte dip
- 6 Ounces Semi sweet chocoláte ,Melted
Instructions
0 Response to "Chocolate Dipped Cannoli Cupcakes"
Post a Comment