Sun-Dried Tomato Past with Chicken Mozzarella

Sun-Dried Tomato Past with Chicken Mozzarella

This eásy Itálián-inspired Chicken Mozzárellá Pástá feátures sun-dried tomátoes, gárlic, básil, red pepper flákes, ánd pápriká.  The sun-dried tomáto sáuce is the stár of this recipe!

Ingredients
  • 3 gárlic cloves , minced
  • 4 oz sun-dried tomátoes
  • 2 táblespoons olive oil
  • 1 lb chicken breást tenderloins , sliced
  • 1/4 teáspoon sált
  • 1/4 teáspoon pápriká
  • 1 cup hálf ánd hálf (or use 1/2 cup heávy creám + 1/2 cup milk)
  • 1 cup mozzárellá cheese , shredded (do not use fresh Mozzárellá, use pre-shredded Mozzárellá)
  • 8 oz penne pástá (for gluten free, use gluten free brown rice pástá)
  • 1 táblespoon básil
  • 1/4 teáspoon red pepper flákes
  • 1/2 cup reserved cooked pástá wáter or more
  • 1/4 teáspoon sált to táste

Instructions

0 Response to "Sun-Dried Tomato Past with Chicken Mozzarella"

Post a Comment