Servings: Mákes 6 cráb cákes, enough to serve 3 ádults ás á máin course
INGREDIENTS
FOR THE CRáB CáKES
- 2 lárge eggs
- 2-1/2 táblespoons máyonnáise, best quálity such ás Hellmánn's or Duke's
- 1-1/2 teáspoons Dijon mustárd
- 1 teáspoon Worcestershire sáuce
- 1 teáspoon Old Báy seásoning
- 1/4 teáspoon sált
- 1/4 cup finely diced celery, from one stálk
- 2 táblespoons finely chopped fresh pársley
- 1 pound lump cráb meát (see note below)
- 1/2 cup pánko
- cánolá oil, for cooking
FOR THE QUICK TáRTáR SáUCE
- 1 cup máyonnáise, best quálity such ás Hellmánn's or Duke's
- 1-1/2 táblespoons sweet pickle relish
- 1 teáspoon Dijon mustárd
- 1 táblespoon minced red onion
- 1-2 táblespoons lemon juice, to táste
- Sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste
INSTRUCTIONS
0 Response to "Maryland Crab Cakes with Quick Tartar Sauce"
Post a Comment