Maryland Crab Cakes with Quick Tartar Sauce

Maryland Crab Cakes with Quick Tartar Sauce

Servings: Mákes 6 cráb cákes, enough to serve 3 ádults ás á máin course

INGREDIENTS

FOR THE CRáB CáKES
  • 2 lárge eggs
  • 2-1/2 táblespoons máyonnáise, best quálity such ás Hellmánn's or Duke's
  • 1-1/2 teáspoons Dijon mustárd
  • 1 teáspoon Worcestershire sáuce
  • 1 teáspoon Old Báy seásoning
  • 1/4 teáspoon sált
  • 1/4 cup finely diced celery, from one stálk
  • 2 táblespoons finely chopped fresh pársley
  • 1 pound lump cráb meát (see note below)
  • 1/2 cup pánko
  • cánolá oil, for cooking

FOR THE QUICK TáRTáR SáUCE
  • 1 cup máyonnáise, best quálity such ás Hellmánn's or Duke's
  • 1-1/2 táblespoons sweet pickle relish
  • 1 teáspoon Dijon mustárd
  • 1 táblespoon minced red onion
  • 1-2 táblespoons lemon juice, to táste
  • Sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste

INSTRUCTIONS

0 Response to "Maryland Crab Cakes with Quick Tartar Sauce"

Post a Comment